Posted on

Få råd att finansiera ditt musikintresse

Att hålla på med musik kan vara kostsamt eftersom du behöver köpa in utrustning och program för att kunna skapa din egen musik. Det är även kostsamt att gilla musik eftersom abonnemang på streamingtjänster, konsertbiljetter, skivor och merchandise kostar en hel del pengar. Oavsett vilken kategori du tillhör kan det vara svårt att få ihop de pengar du behöver för att finansiera ditt musikintresse. Därför får du i följande text tips på hur du kan få in extra pengar.

Vänd dig till pantbanken

Om du har smycken eller andra värdesaker kan du sälja dem eller sätta dem i pant. Du kan besöka pantbanken Belona Pantbanks hemsida. Där kan du enkelt beställa hem en pantpåse. Du fyller bara i ett formulär med dina uppgifter och sedan kommer de att skicka en pantpåse hem till dig. Det är helt gratis och dessutom bindningsfritt. När du har fått hem pantpåsen lägger du i det du vill sälja eller sätta pant på, till exempel ett halsband eller en ring av äkta guld och skickar tillbaka det till pantbanken. När de har fått din påse och gått igenom innehållet och värderat det får du ett meddelande som beskriver hur mycket de kan betala för till exempel din ring. Om du väljer att acceptera deras prisförslag får du in pengarna på ditt konto inom kort. Med de pengar som du får in kan du till exempel köpa en konsertbiljett eller spara ihop för att köpa ett nytt instrument.

Eftersom det är en pantbank har du möjlighet att sätta pant på smycket eller föremålet. Att sätta pant betyder att du har möjlighet att kunna köpa tillbaka det i framtiden. Men du kan också välja att sälja det direkt till företaget. Oavsett vad som passar dig så är det ett enkelt sätt att få in extra pengar.