Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Mar 21, 2012 in Bloggen, Låt Tips | 0 comments

Van Morrison – ”Van The Man”

Idag tänkte jag passa på att lyfta på hatten för ”Van The Man”, ett musikaliska genie som inspirerat mig och många andra med sin vackra och odödliga musik. Van Morisson är och har alltid varit en av mina stor favoriter och hans musik, ja den har har hängt med sedan barnsben då min far brukade spelade Van Morisson för jämnan under min uppväxt.

Anledningen till att Van Morisson kommer på tal just nu beror dock på att låten ”The Bright Side Of The Moon” är ledmotivet i Filip och Fredriks senaste programserie Får vi följa med”. Min personliga Van Morisson favorit är dock Dweller on The threshold som ni hittar nedan i en läcker live version.

Van Morrison – Dweller on the threshold

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=HHuS3-OaLKw” width=”660″ height=”400″]

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.