Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Jan 17, 2012 in Bloggen, Tips, Underhållning | 2 comments

Vad hände med The Infadels?

För ungefär två år sedan i slutet av november 2010 släppte The Infadels singeln ”Ghosts” som skulle följas upp av gruppens tredje album The Future of the Gravity Boy inom kort…

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=4mQ_kLMNqgs” width=”230″ height=”180″]

När skivan aldrig kom antog jag att The Infadels lagt ner projektet, men tydligen så har projektet bara blivit lite ”lätt” framskjutet med en ”sisådär” 2-3 år och enligt The Infadels själva kommer plattan The Future of the Gravity Boy att släppas i början av 2012. Om detta stämmer vågar jag inte svara på men i slutet av förra årets släppte bandets sångare Bnann singeln ”Back In The Day” under namnet The Erratic Man. Låten kan du lyssna på nedan.

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=nyhsZF2bt-Y” width=”230″ height=”180″]

Har du inte redan hört The Infadels kan jag varmt rekommendera bandet som hittills hunnit med att släppa två riktigt vassa album ”We Are Not The Infadels” från 2006 och ”Universe In Reverse” från 2008. Nedan kan du lyssna på The Infadels  bästa låtar, enligt mig då vill säga… Love Like A Semtex och Make Mistakes.

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=TbKLQ89Ix8Y&feature=relmfu” width=”230″ height=”180″]

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=ajXap-BTE6w” width=”230″ height=”180″]

2 Comments

  1. Hej! Vill tipsa dig om e.l.f. Cosmetics! Just nu lottar vi ut smink i vår utmaning. Bli med du också, se på vår blogg!

    Kort om e.l.f: Vi erbjuder kvalitetssmink till rimliga priser. Vad sägs om mineralsmink från 35 kr? Vi har fått väldigt bra feedback av våra kunder i Skandinavien!

    Besök oss gärna på http://www.eyeslipsface.se

    Välkommen!

  2. Hejsan! Ursäkta att jag stör men jag tänkte bara tipsa om att man kan tjäna pengar på sin blogg även om den inte är så stor eller har många besökare! Lite extra pengar i månanden är ju aldrig fel?! 🙂 Är detta något intressant? gå då in via länken här nedanför och läs mer :). Är det inget för dig så är det bara att radera mig 🙂

    http://exitdoesnotexist.blogg.se/2011/december/entry-148025300.html

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.