Posted on Sep 6, 2012 in Albumtoppen, Bloggen | 2 comments

Two Door Cinema Club – Nytt Album

Two Door Cinema Club är här med sitt nya album Beacon, det andra i ordningen från den unga indie-trion. Trogna läsare vet att jag utsåg deras debutalbum Tourist History, till årets bästa album 2010 och mina förväntningarna är därmed mycket höga.

Till att börja med kan jag avslöja att Two Door Cinema Club har förändrats en del sedan sist. Visst, de glada popslingorna finns fortfarande kvar men har tonats ner aningen samtidigt som låtarna fått ett nytt ”disco inspirerat” inslag. Sanningen är att Two Door Cinema Clubs nya sound låter riktigt bra och Beacon är ytterligare en fin platta från bandet. Albumet saknar kanske de stora super-hitsen men överlag så är Beacon en riktigt trevlig upplevelse. Bäst på Beacon är första singeln Sleep Alone, lugna The World Is Watching och handshake med det grymma introt som vi känner igen från skivans trailer.

Two Door Cinema Club - Beacon

Fler Recensioner: