Posted on Nov 20, 2012 in Bloggen, Låt Tips | 2 comments

Twin Shadow – Five Seconds

Twin Shadow är en amerikansk soloartist född 1983 (tidigare medlem i gruppen Mad Men Films). I slutet av 2010 släppte Twin Shadow sitt debutalbum Forget som skördade stora framgångar. Forget hittade bland annat in på Pitchfork Medias lista ”The Top 50 Albums of 2010”, där de slutade på 26:e platsI sommras släppte Twin Shadow sitt andra album, Confess där du hittar den sköna och medryckande singeln Fiva Seconds, missa inte den.

Twin Shadow – Five Seconds

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=8yRGyQ0sygI” width=”660″ height=”400″]

1. Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Besökstoppen