Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Mar 26, 2012 in Album, Bloggen | 2 comments

The Shins – Port of Morrow

I dagarna släppte The Shins nytt album och indiemusik.se har såklart lyssnat in sig. Albumet heter ”Port Of Morrow” och är det fjärde i ordningen från The Shins som haft ”produktionsuppehåll” sedan  ”Wincing the Night Away” från 2007.

De senste åren har inneburit en turbolent tid för The Shins som bland annat brottats med medlemsbyte och soloprojekt till höger och vänster. Detta har dock inte stoppat bandet som åter är på fötterna med ”Port Of Marrow”  som är en träffsäker platta med ovanligt poppiga influenser. Personligen anser jag att de poppiga influenserna klär bandet men jag hade gärna sett att grabbarna laget ytterligare några veckor på plattan, för det känns som att The Shins  har mer att ge. Plattan är bra men saknar de träffsäkra singlarna och för att summera det hela skulle jag säga att ”Port Of Marrow”  är ett skönt album som saknar det lilla extra.

En annan recension av ”Port Of Marrow” hittar du här >> 

2 Comments

  1. Intressant och bra inlägg=) Ska också lyssna på de nya albumet, synd när det lilla extra saknas dock..

    • Ja, det är alltid lite tråkigt… för det är ju ett skönt album för övrigt =) / Mvh Peter

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fem nya låttips från indemusik.se | Indiemusik.se - [...] No Way Down är bästa låten från The Shins nya platta Port Of Morrow >> [...]

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.