Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Jul 11, 2012 in Bloggen, Låt Tips | 10 comments

The Killers – Runaways

Runaways heter nya singeln från The Killers… Tyvärr inte mycket att hänga i granen och förväntningarna på det nya albumet sjönk som en sten när jag hörde Runaways. Är jag ute och cycklar eller suger The Killers nya singel Runaways? 

[media url=”https://www.youtube.com/watch?v=2LOeImx0kW4&feature=related” width=”660″ height=”400″]

10 Comments

 1. kan verkligen inte hålla med dig ! Spelade den på repeat hela gårdagen.
  det kanske inte är deras bästa låt, men come on ! the killers KAN INTE göra dålig musik. 😀

  • Nä, kanske inte dålig men den känns högst medioker för att vara en singel från The Killers… Tror tyvärr inte att vi kan vänta oss något fantastiskt album man vet ju aldrig, hoppet är det sista som överger människan =) / Mvh Peter

 2. Tyckte den var ganska dålig först, men den växer. Rätt mycket 80-talsrock över soundet
  (tidig Bon JovI, Toto, Survivor, typ) .

  • håller tummarna för att den växer även på mig, men jag är skeptisk =(. Hade förväntat mig ett lite råare och rockigare The Killers… Vad tror du om albumet? / Peter

   • Vet inte riktigt. Jag tillhör dom som tycker att Brandon Flowers soloalbum är bra. Fast låtarna på den plattan kanske hade varit ännu bättre med Killers? Risken finns väl att det gått lite väl snabbt mellan plattorna, och att det går ut över låtmaterialet. Men dom verkar ´ju väldigt kreativa.

    • Är också en av de som gillar Barndon Flowers solo album >> http://indiemusik.se/brandon-flowers-flamingo/ … Tycker inte att Day & Age är något dåligt album men det var en besvikelse när det kom för jag tycker bättre om deras lite råare och rockigare stil. Låten känns kanske som en bladning mellan Day & Age och Flamingo, men jag ska inte döma ut dem efter en låt =)….

 3. Själv tycker jag låten är riktigt bra och fattar inte vad denna kritiken kommer ifrån det här är ju riktig Killers musik som den ska vara.
  / Jonas

  • Ja du kanske har rätt Jonas, men det är inte The Killers som jag vill att de ska låta… Hot Fuss sound åt folket =)… / Peter

 4. Älskar Brandon Flowers och The killers, första gången jag hörde ”Runaways” tyckte jag den var lite halvdålig. Men som vanligt när man väl lyssnat ett par gånger blir den bara bättre och bättre. Jag gillar nästan varenda låt med The Killers, vart väldigt förtjust i Brandon Flowers egna album ”Flamingo” också. Men ge albumet lite tid sen då 😉

  • Gillar också The Killers Erik och även Brandons Flamingo >> http://indiemusik.se/brandon-flowers-flamingo/ . Dock så anser jag att de gått i fel riktning efter Sams Town… Day & Age imponerade inte på mig om man säger så och nu vill jag att de ska ta av sig ”pälsarna” och leverera ett hårdare och rockigare album… ett Hot Fuzz till tack =)…

   / Peter

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.