Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Sep 4, 2015 in Bloggen | 1 comment

The Fratellis – Eyes Wide, Tongue Tied

 
The Fratellis har aldrig riktigt hittat tillbaka till kvalitén de höll när de släppte sitt debutalbum Castello music 2006 och tyvärr är Eyes Wide, Tongue Tied inte heller albumet som vänder trenden. Eyes Wide, Tongue Tied bjuder på några skapliga låtar så som Baby Dont Lie To Me! som du hittar ovan men lämnar i övrigt en del att önska.

Eyes Wide, Tongue Tied är The Fratellis fjärde album och frågan är om dom någonsin hittar tillbaka? Du hittar en recension av albumet hos NME.

1 Comment

 1. Hej Indiemusik!

  Vi är ett Malmöband som heter Sister Fay. Vi vill gärna tipsa om en av våra låtar, Carried by a current, som hörs i Skånetrafikens senaste reklamfilm! Lyssna här: https://open.spotify.com/track/6xFmn2kogxGOwEjIkVnaNU
  Den är ett bra exempel på vår musik som är en sorts lekfull folk-indiepop.

  Genom Skånetrafiken har vi en liten buss-spelningsturné planerad på stadsbussarna i Malmö, Helsingborg och Lund. På fredag 2 okt, ca 13-15.30, kommer vi att spela i Malmö på buss nr 3. I Helsingborg och Lund spelar vi 10 okt, ca 10-15, på buss nr 1.

  Hjärtligt välkomna och lyssna – ta chansen att uppleva Sister Fay genom hela Malmö, Helsingborg eller Lund på ett lustfyllt och lite ovanligt sätt!

  Vi hoppas ni gillar vår låt och undrar om ni skulle vilja skriva om oss och vår buss-spelningsturné?

  Bara hör av er om ni undrar något, mer info om oss kan ni läsa nedan.

  Allt gott och bästa hälsningar,
  Sister Fay
  genom Frida0737-727286

  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Sister Fay är en Malmöbaserad kvintett med singer/songwritern Frida Djuva Andersson i spetsen. Med stråk, stämsång och en lekfull enkelhet skapas inbjudande musik som rör sig i gränslandet mellan folk-, jazz- och indiepop. Soundet är luftigt och intimt och präglas av uppriktighet och uppfinningsrikedom. Finurliga texter färgsätts av vackra melodier och harmonier och resultatet blir lika självklart som överraskande.

  Frida Andersson – sång, akustisk gitarr
  Clara Ljungkvist – cello
  Martin Lindell Gilleberg – elgitarr, dragspel
  Alfred Strand – kontrabas
  Emeli Ek – slagverk

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.