Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Maj 11, 2012 in Bloggen, Tips | 1 comment

Spotify Appar

Ni har väl inte missat att det går att installera appar i Spotify? Apparna hjälper dig att hitta och upptäcka ny musik och kan således vara ett mycket användbart verktyg när inspirationen tryter. Tyvärr så är det många appar som är dåliga/bristfälliga och det gäller således att plocka ut russinen ur kakan. För att underlätta det hela tänkte jag passa på att tipsa om de bästa spotify apparna, enligt indiemusik.se då vill säga.

We Are Hunted – Spotify

We Are Hunted  heter en av de absolut främsta apparna och hjälper dig att hitta det senaste inom bland annat pop, rock, folk och indie genren. Applikationen presenterar dagsfärska spotifylistor och erbjuder också möjligheten att skräddarsy spellistor efter artist, låt och genre.

Share My Playlist Spotify

Applikationen Share My Playlist erbjuder alla tänkbara spotifylistor på ett överskådligt och enkelt sätt. Det är fritt fram att lägga upp egna listor på Share My Playlist och applikationen erbjuder också goda sök och sorteringsmöjligheter.

Last Fm Spotify

Jag antar att de flesta av er redan känner till Last Fm sedan tidigare och har ni dessutom ett konto är det bara att ladda ner appen (annars behöver du skapa ett konto). Last Fm är ett väldigt kompetent program när det gäller att hitta ny musik och du kan enkelt hitta nya favoriter. 

1 Comment

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.