Posted on Feb 20, 2013 in Underhållning | 0 comments

Spinnup – Musiktjänst

Spinnup är en helt ny musiktjänst som lanserats för att hjälpa musiker och artister att distribuera sin musik utan att ”stimpengarna” går förlorade.  För ett startbelopp lanserar musikern en EP eller ett album som sedan kan säljas via Spinnups digitala handelsplatser. I tjänsten ingår också professionell feedback och möjligheten att skapa en unik profil. Spinnup kan med andra ord komma att bli en effektiv startpunkt för alla duktiga och kreativa indiemusiker som precis påbörjat sin musikkarriär.

En av de första artisterna som blivit scoutade av Spinnup är den svenska sing-songwritern Anna Wihlke.

Anna Wik

”Jag har skrivit och spelat in pop sedan jag var sju år, men varit ganska hemlig tills för några månader sedan när jag scoutades av Universal Music till att bli ansiktet utåt för deras nya musikdistributionstjänst Spinnup, genom vilken jag nyss släppt min debut-EP Lap Girl” .

– Anna Wihlke