Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Okt 29, 2011 in Album, Bloggen | 2 comments

Sex On Fire?

Ja, det är ju såklart Kings Of Leon och den fantastiska låtenSex On Fire” från 2008 som jag pratar om och anledningen? Jo, först och främst så behöver man väl ingen särskild anledning för att spela denna fantastiska låt men här får ni lite kuriosa kring det hela. Igår kände jag mig lite trött och hängig när jag anlände till jobbet och det verkade inte ens som att den väl påtagliga kaffekoppen skulle hjälpa. En hopplös situation helt enkelt… men plötsligt sprakade det till i mina högtalare och ur dessa strömmade de ljuvaste av toner som genomborrade min kropp likt adrenalin späckade nålar. Det var ”Sex On Fire”

Hatten av till en av 2000 talets bästa låtar, och svaret är ja ”Sex Is On Fire”

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0&ob=av3e” width=”500″ height=”300″]

2 Comments

  1. Ja visst är det =)… Jag tror att du skulle älska Use Somebody med Kings Of Leon om du inte redan vet vilken låt det är.

    Sköt om dig

    Mvh
    Indiemusik.se

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.