Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Samsung Galaxy S3 – Recension

Samsung Galaxy S3 är äntligen här, uppföljaren till en av världens bästa telefoner Samsung Galaxy S2 och den stora frågan är om den kan bibehålla titeln? Svaret är enkelt, för Samsung Galaxy S3  är precis så bra som vi hoppats!

Den fyrkärniga processorn av typen Samsung Exynos quad core, 1,4 GHz ser till att mobilen flyter på otroligt fint. Samsung har sannerligen inte snålat med processor kraft och det känns verkligen som att den fyrkärniga processorn är byggd för att klara framtidens påfrestningar.

Den gamla 4.3 tums skärmen har bytts mot en fantastisk 4,8 tums skräm om med hjälp av den nya amoled-tekniken bjuds vi på en makalös skärm upplevelse.  Skärmen har en 720p-upplösning och levererar på topp vid såväl filmvisning som surfning.

Kameran i Samsung Galaxy S3 har fortfarande samma pixeltäthet, 8 megapixel men den har utrustats med nya funktioner och levererar bättre bilder. Kameran har bland annat bättre färgåtergivning och kan nu mäta sig med de bästa på mobilmarknaden.

Utöver den fina prestandan så har Samsungockså hunnit med att finputsat gränssnittet, Touchwiz som är både enkelt, snyggt och problemfritt. Helt nytt är också S voice, Samsungs svar på Apples röststyrda system, Siri som lanserades i samband med iPhone 4s. S Voice lämnar dock mycket att önska och får väl likt Siri mest ses som en rolig funktion, för särskilt praktiskt är det inte.

Sammanfattning

Samsung Galaxy S3 är med sin överlägsna prestanda, sin läckra skärm och sina sköna funktioner den bästa telefonen hittills och det finns troligtvis ingen telefon på marknaden idag som kan mäta sig med Samsung Galaxy S3. Gillar du Android och är ute efter en riktigt bra telefon så finns det ingen anledning att tveka, för Samsung Galaxy S3 är den bästa telefonen på marknaden just nu…

Samsung Galaxy S3, den bästa telefonen just nu


1 Comment

  1. Du glömde det viktigaste för en sajt som kallar sig ”indiemusik”, ljudkvaliteten, förutom det uppenbara att Gsmarena uppmätt mycket bättre värden på ljudutgången än alla andra telefoner förutom Iphone(som är i samma klass) så skall SIII vara utrustad med en Wolfson Dac som åtnjuter stor respekt hos Hifinördar och det är ovanligt ovanligt att man kostar på det såpass i en telefon 🙂

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.