Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Jun 5, 2015 in Bloggen | 2 comments

Rolling Stones – Nytt Album

Rolling Stones – Nytt Album

 
De gamla rävarna i The Rolling Stones hintar om att de inom kort kommer att bege sig in i studion för att spela in ett nytt album. Man måste bara älska The Rolling Stones och deras magiska driv. Enligt bandets karismatiska frontman Mick Jagger så är bandet inställt på ett nytt albumet och skulle det inte bli av så meddelar Mick att det istället blir ett soloalbum.

The Rolling Stones har fortsatt att turnerat friskt men det var nu länge sedan A Bigger Bang kom ut och även om det fortfarande känns ganska färskt så är det hela 10 år sedan. Mer om det potentiella albumet kan du läsa hos den eminenta tidskriften NME.

2 Comments

 1. Hej Indiemusik,

  Imorgon släpper Third Brother sin EP ”No Mind Police”, skulle vara roligt om ni ville lyssna och om ni gillar den så får ni väldigt gärna uppmärksamma EP:n på eran blogg!

  EP:n på Soundcloud: https://soundcloud.com/thirdbrother/sets/no-mind-police-ep-2015/s-6Yyfy
  EP:n på Spotify: https://open.spotify.com/album/2VyXAUSoY1UhnRtQcIdwz1

  Third Brother har tidigare blivit nominerade till Årets Artist samt Årets Musikvideo på Dalecarlia Music Awards. Nya EP:n blev häromdagen recenserad i Irländska Pure M Magazine där den fick 4/5 i betyg.

  Länk till pressutskick: https://www.dropbox.com/s/5x9qib3z1l5b1k0/Third-Brother-PRESSKIT-2015.pdf?dl=0

  Länk till pressfoton:
  https://www.dropbox.com/s/aekfh8x91c7nhjc/TBpic1.jpg?dl=0
  https://www.dropbox.com/s/obvnka9i28zuzz0/TBpic2.jpg?dl=0

  Med vänlig hälsning
  Axel Widmark

 2. Hej Indiemusik!

  En av gästerna på Becks Odelay beskrev den med dessa tre V:n: vacker, vilsam och vemodig, en beskrivning som på många sätt går i linje med bangalores musikaliska anspråk och gjorde oss väldigt glada. När Bangalores EP, Becks Odelay, släpps kommande fredag (26/6-15) är det resultatet av en över ett år lång process. Inget har hastats fram, utan snarare fått växa i egen takt.
  Precis som tidigare två EPs har Becks Odelay spelats in på en rad olika platser längs Sveriges västkust. Strömstad, Orust, Medvik, Sävedalen och Göteborg för att nämna några. EPn är mixad av Bangalore själva i hemmastudion Mellanrummet på Masthugget och masterad 200 meter därifrån utav Henryk Lipp på Music-A-Matic.
  Som första singel har vi valt låten, En loser från Becks Odelay och till den finns nu en video att vila ögonen på fram till och med fredag då EPn släpps officiellt på Spotify, itunes och liknande plattformar.

  Trevlig sommar!

  En loser från Becks Odelay(youtube) https://www.youtube.com/watch?v=NPVGI9Gn_y4
  En loser från Becks Odelay (vimeo) https://vimeo.com/131455502
  Pressbilder – http://www.bnglr.se/?page_id=445
  Facebook – https://www.facebook.com/bangaloremusik
  Kontakt – hej@bnglr.se

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.