Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Maj 3, 2014 in Bloggen | 0 comments

Robyn – I Volvos Största Miljösatsning

Robyn – I Volvos Största Miljösatsning

I videon nedan hittar du samarbetet mellan den världsberömda och mycket omtyckta popstjärnan Robyn och Volvo Cars. I fokus för samarbetet står Volvos största miljösatsning någonsin som innebär att du från och med modellår 2015 kan få alla Volvos bilmodeller som miljöbil. Sammanlagt handlar det om 33 miljöbilar på den svenska marknaden.

– Miljö har länge varit ett viktigt kärnvärde för Volvo. Vi har satsat stort på att utveckla världsunika motorer och drivlinor för att minska utsläppen och samtidigt ha kvar kraften och körglädjen. Robyn är en driven artist med hög integritet och stort miljöengagemang. Vi är väldigt glada att vi nu gör detta tillsammans, säger Anders Gustafsson, VD Volvo Personbilar Sverige.

Jag kan inte annat än att ge tummen upp för det storslagna initiativet från Volvo Cars som visar att de tar ansvar för omgivningen och naturen!

Volvo Cars har alltid varit duktiga på att välja bra musik i sina kampanjer och under färden får vi ta del av den vackert framförda låten Monument som kommer att finnas med på Robyns kommande minialbum som hon spelat in tillsammans med den Norska duon Röyksopp. I film möter vi Robyn som rör sig genom ett nattligt Los Angeles samtidigt som vi får se glimtar hemifrån Sverige. I bilen ringer hon hem till en kompis och pratar om hur man ska förhålla sig till miljöfrågan. Robyn har själv skrivit samtalet i filmen och i regi hittar vi Max Vitali som tidigare gjort flera av Robyns musikvideor.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.