Posted on Aug 27, 2013 in Bloggen | 0 comments

Razorlight – Doctor Doctor

Det har varit tyst från Razorlight den senaste tiden och inte heller Doctor Doctor som du hittar ovan är någon ny singel utan en gammal låt som du kanske missat (?) hämtad från B-sidan till Slipway Fires . O andra sidan är det väl kanske svårt att säga att Razorlight finns kvar överhuvudtaget då det endast är en av originalmedlemmarna kvar?

Det sista som originaluppsättning lämnade efter sig var den tämligen okända singeln Dr. Boushitan som tråkigt nog inte längre går att hitta på tuben. Dr. Boushitan släpptes endast i ett fåtal tyska städer och sedan dess har det varit tyst. Bandmedlemmar har lämnat och sedan 2009 har det som återstår av Razorlight ”jobbat” på nytt material så helt omöjligt är det nog inte att gruppen släpper nytt inom kort. Tråkigt är dit i alla fall, för Razorlight har lämnat efter sig några riktigt riktigt härliga album och jag hade sannerligen inte haft något emot att gruppen fortsatt i samma spår några år till.