Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Feb 27, 2012 in Bloggen, Underhållning | 6 comments

Pinsamt Lisa Miskovsky

Är det bara jag som tycket att det är tråkigt att se när artisterna ”rear ut sin själ” i melodifestivalen? I år var det Lisa Miskovskys tur och hon lyckades sänka ribban rejält. Pinsamt och tråkigt men samtidigt måste jag erkänna att jag kan förstå Miskovsky , för det är ju trotts allt här pengarna finns och kanske är det Miskovskys sista hopp…

Min tolkning av det hela är att Lisa Miskovsky känner sig gammal, oinspirerad och slutkörd i musikvärlden och melodifestivalen blir således en sista utväg som kan hålla henne kvar i rampljuset i ytterligare några år. Låten Why Start A Fire är inte dålig, den är fruktansvärt dålig och passar därmed som handen i handsken för melodifestivalen.

Min stora fråga är bara hur man kan titta på melodifestivalen och det känns verkligen helt sjukt att 3,4 miljoner tittare engagerar sig i eländet. Vart är världen påväg egentligen, klart är i alla fall att Lisa Miskovsky är ett avslutat kapitell, ja i min värld i alla fall.

6 Comments

 1. Jag ser inte på Melodifestivalen, så nu blev jag riktigt förvånad när jag hörde att hon varit med. Kan nog vara som du skriver, sista chansen… Trist!

 2. I dont know where you come up with this shit! Lisa and her song Why Start A Fire is totally the best in Melodifestivalen and is a great pop song! Lisa has made great music and has been very successful and she will come in top 3 in MF and hopefully she will win! I have a deep respect for this woman and this article is pure crap!!! Show some respect for this woman!

  • Hi Lars, I respected Lisa as a musician before she participated in melodifestivalen. I guess that you are one of the 3,4 million and with your approach i don’t even think its worth trying to discuss. As i wrote i do not doubt Lisa Miskovkys future in the ”competition” and she will probably have 1 or 2 more years in the spotlight participating in different commercial events before she is ”milked out”. My intention is not to offend you Lars, but i don’t think Miskovsky will ever be the same after this.
   Great Regards
   Peter

 3. Hej! Jag håller med till viss del. Tycker det är så tråkigt när artister använder Melodifestivalen för att ”få en ny publik” eller få fart på sin lite dalande karriär eller göra reklam för en ny kommande skivande. Men det kommer ju även fram nya artister i detta forum och fr a en del riktigt duktiga (läs Loreen)! Tyvärr är det alldeles för många dåliga bidrag i delfinalerna, endast ett fåtal pärlor, men kanske är det så det är bestämt från början, vem vet. Jag älskar Mello men inte alla låtarna och det är väl meningen att det ska finnas sånger som tilltalar de flesta i landet. Min summering av det hela är många usla sånger & välanvända artister med bäst-före-datum utgånget men en del verkliga pärlor också! :€

  • Jag förstår vad du menar men kan inte hålla med då jag inte anser att melodifestivalen är någon artist/talang främjande tillställning. Jag anser att det är lite som idol då de flesta av artisterna inte skriver sin egna musik eller spela instrument (de är helt enkelt inte musiker) och används således bara ett verktyg som producenterna nyttjar under en kortare tid. Personligen kan jag inte nämna någon artist/”talang” som hjälpts fram i melodifestivalen sedan ABBA… Men jag följer ju inte melodifestivalen så kanske har jag fel?
   Mvh
   Peter

 4. Word !

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.