Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Sep 2, 2015 in Lilla Scen | 8 comments

Nordik Sonar – Free From Time

Nordik Sonar gör sin debut med den 80-tals influerade singeln Free From Time som du hittar ovan. En riktigt skön låt som väcker intresset för Nordik Sonar och tur är väl då att en EP är planerad med släpp under hösten. Gruppen har också en video till Free from Time på gång och denna kommer att släppas inom kort. 

Nordik Sonar är en svensk elektropop-duo från närförorten Hägersten med förebilder som ABBA, Röyksopp och Depeche Mode. Låten Free From Time är skriven och producerad av bandmedlemmarna Linus Erlandsson och Benjamin Trossö och har sedan mixats av producenten Johannes T. Lindsmyr  och mastrad av Markus Göranson.

Läs mer och följ Nordik Sonar på gruppens Facebooksida.

 

8 Comments

 1. Skulle vilja tipsa om dalabaserade bandet RONDA. De släppte just sitt debutalbum From Scribbles, som verkligen är något speciellt!

  Med fiol, slagverk, banjo, dragspel, gitarr och bas, har de lyckats skapat något sjukligt intressant! Deras genre är svårplacerad, folkinstrument som används på ett helt nytt sätt. Jag antar att man inte ska sätta etikett på musik, så lyssna själv helt enkelt! 🙂

  Spotify: https://open.spotify.com/artist/7dxcuzjbCGlx1EDhfyOPUU
  Facebook: https://www.facebook.com/OfficialRONDA?ref=bookmarks
  Hemsida: http://officialronda.wix.com/ronda

 2. JTJÄV har en låt på hemsidan, tryck bara play på den lilla runda musikspelaren så spelas den upp, ”Ingen säger vad dom tycker”. Underlig, fantasifull och catchig experimentell pop med sång, två saxofoner, elbas och trummor. Oförstörd och ung musik. STHLMsbaserat.

  lyssna: http://www.corneliaarvidsson.se/jtjav

 3. Royal Prospect är just nu aktiva med två nysläppta singlar. I höst väntar releasen av debut EP:n, ”Watching Your World”.

  Under sommaren 2015 bokades Royal Prospect till INmusic Festival i Zagreb, Kroatien. Bandet bokades att spela på 10-års jubiléets finaldag, mitt mellan festivalens headliners Of Monsters and Men och Placebo. Spelningen blev en succé och bandet återvände hem till Sverige med recensioner som:
  ”Vad händer när ett litet band från Sverige är bättre än vissa headliners” och
  ”Royal Prospect borde headlineat”.

  Lyssna gärna!
  https://open.spotify.com/artist/3hJkxH6FwwjI2ByJEdwmOF

 4. Jag gillar deras logga/omslag.. nice 80-tal.. bra sångare f.ö. låter lite som depechemode..

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.