Posted on Nov 10, 2011 in Album, Bloggen | 3 comments

New York – Mercury Lounge

För ungefär två år sedan besökte jag Mercury Lounge, en riktigt härlig och genuin indieklubb på Manhattan, New York som jag verkligen kan rekommendera om ni har vägarna förbi. Klubben har ett mycket gott rykte och har också varit en viktig beståndsdel för många av dagens stora indieband som upptäckts på just denna indiescen. När jag var där var det framförallt Gringo Star som drog blickarna till sig…

Gringo Star – All Y’all

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=agbRq7Jmo3M” width=”600″ height=”400″]

1. En riktigt bra upplevelse som den musikintresserade NY-besökaren inte får missa! Här står verkligen musiken i fokus, liten bar som säljer öl, men inga stolar alls. 4-5 band per kväll och de mest populära spelar sist.

2. Jag driver en alternativ blogg om alternativ musik och klädstil. En av Sveriges största inom området. Jo jag sjunger i ett metalband också. Dessutom har jag knallila hår. Jag lovar att jag bryter av i ditt vanliga bloggklickande! Ägna en sekund, you won’t regret.

• Ska kolla din blogg Lisa. Vad lyssnar du på för musik, mer specifikt dvs.?