Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Maj 26, 2012 in Album, Bloggen | 0 comments

Musik Maj 2012

Nedan hittar du en samanställning av de hetaste skivsläppen under Maj månad 2012. Tyvärr så lämnar flera av skivorna mycket att önska…

The Temper Trap – The Temper Trap

Jag har tidigare hyllat The Temper Trap och kan fortfarande inte förstå varför deras debutalbum sweet disposition fick dålig kritik? Jag är en av de  som verkligen sett fram emot uppföljaren och blev därför besviken när jag fick höra The Temper Trap som är ett platt fall… Bäst på skivan är singeln Need Your Love.

Keane – Strangeland

Keane är tillbaka och är om möjligt ännu popigare än vanligt. Personligen tycker jag om Keane men jag kan också föstå varför vissa tycker illa om dem, för Keane spelar extremt popig indie. Strangeland i sig är en ganska medelmåttig skiva och får därmed nöja sig med knappt godkänt från indiemusik.se.

Gossip – A Joyful Noise

A Joyful Noise är tredje fulllängs albumet från den charmiga indiegruppen Gossip. Skivan är helt okej och håller en jämn klass rakt igenom. En mysig platta för sommaren helt enkelt, men förvänta dig inte att trilla av stolen.

Virtues – Rerepeater

The Virtues släpper sitt fjärde album och jag har tidigare rekommenderat deras sköna singel No Show. Skivan är riktigt bra men saknar kanske det där lilla extra. Lyssna och njut.

Daniel Lemma – Telescope

Folkmusikanten Daniel Lemma är tillbaka med nytt album som enligt mitt tycke besvarar förväntningarna. Telescope är en jämna platta som saknar dalar och toppar, ett trevligt avslappnings albumhelt enkelt.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.