Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Sep 19, 2011 in Album, Albumtoppen, Bloggen | 2 comments

Mumford & Sons – Sigh no more

Ni har väl inte missat debutalbumet ”Sigh No More” från ”Mumford & Suns” som släpptes för strax två år sedan? Har du lyckats missat albumet är det nu hög tid att ta del av ”Sigh No More” då det är ett av 2000 talets bästa. Just nu håller bandet också på att sammanställa uppföljaren som förhoppningsvis släpps innan årets slut!

När jag hörde bandet för första gången var det ”Little Lion Man” som strömmade ur mina högtalarna och jag måste erkänna att jag inte fastnade direkt. Resultatet blev dock annorlunda när jag fick höra låten för andra gången. Varför vet jag inte men helt plötsligt växte låten som visade sig vara helt fantastisk! Några dagar senare fick jag också tag på albumet som också visade sig vara helt fantastiskt. Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på detta albumet… det ända jag vet är att det kommer att spelas många gånger framöver.

Bäst på skivan (allt?)

Little Lion Man

The Cave

Winter Winds

4,5/5

2 Comments

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.