Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Apr 15, 2012 in Lilla Scen, Underhållning | 4 comments

Midlight fortsätter att övertyga

Midlight var ett av banden som tog sig vidare till Göteborgsfinalen i musiktävlingen Emergenza i fredags. Ni som följer bloggen känner säkert till att jag beskrivit Midlight som ett av framtidens ”indie hopp” och därför var det lite extra roligt att se och höra att bandet verkligen levererade. Men Midlight övertygade inte bara mig utan även publiken som visade sitt stöd under och efter spelningen.

Det ska bli både spännande och roligt att följa Midligt i göteborgsfinalen och personligen tror jag att en plats i Sverigefinalen är inom räckhåll. Midlight besitter nämligen något som många av de andra banden saknar, de har starka låtar, ett eget sound och bandets sångare Mattias Wikström har också en fantastisk röst som också bidrar till bandets säregna sound. Nedan hittar du låten ”Everybody Gains” från konserten i fredags.

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=xMyHcDK99VE&feature=youtu.be” width=”660″ height=”400″]

4 Comments

  1. Sjukt bra!

  2. Personligen måste jag säga att detta band inte har bara den BÄSTA musiken i Sverige utan även i EU också. Helt enkelt levererar dom många kanon låtar som gör dagen bara bättre och bätre när man lysnar på dom är helt enkelt fast i deras musik….

  3. Fantastiskt! Jag var där i fredags. Det blir knappast bättre!

  4. Detta Band fortsätter att övertyga. Dom gick vidare till final i Stockholm efter gårdagens spelning på Stickyfingers TopFloor i går den 11/5 vill bara säga att dom är förnärvaron bäst med sin kreativa stil samt en musik som man bara kan fortsätta att lysna på, det får mig ibland att tänka på Dire Straits dom är naturligt vis inte samma typ av genrer men man Upptäcker alltid något nytt i deras musik man tröttnar alldrig på deras musik. Att någon musik producent inte redan har upptäckt deras storhet och målmedvetenheten att skriva och göra musik som berör har jag inte förstått.
    Jag önskar Bandet all lycka i världen när dom kommer till Stockholm dom är vad jag anser värdiga vinnare.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.