Posted on Maj 14, 2014 in Roligt | 3 comments

Mazily – Nätdejt Med Nytänk!

Mazily heter siten som kan hjälpa dig att hitta den sanna kärleken på ett lite roligare sätt. Konceptet går ut på att Mazilys medlemmar ska kunna träffas på ett lite naturligare plan i samband med t.ex. konserter, festivaler, föreställningar och utställningar.

Det handlar alltså inte om något ytligt Badoo eller något stelt och tråkigt matchmaking program som vi sett så många gånger förut. På Mazily väljer du istället event som du brinner för. Det innebär att du slipper vara orolig för att dejten ska bli sådär trist och innehållslös som den så ofta kan bli när det handlar om nätdejting.

På Mazily kan du använda dig av den smarta evenemangsguiden som byggts upp utefter medlemmarnas intressen och beteende för att kunna ge dig så relevanta förslag som möjligt. Evenemangen som listas äger rum i någon av de lite större städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Mazilys långsiktiga idé är att addera en “dejtingdimension” till publika evenemang så att medlemmarna ska kunna träffas på ett naturligt sätt i samband med konserter, festivaler, föreställningar, utställningar osv. Med guiden som bas ska medlemmarna kunna bjuda ut, bli utbjudna, gå på blinddate, gå på dejt i grupp eller bara inspireras till roliga aktiviteter. Extra roligt låter det med den lite galna funktionen ”maze-up” och frågan är när gratis dejting var såhär kreativt senast?

1. Hej. Jag hoppas att min mejl om Brother North’s debutskiva gick fram. Kan tillägga nu att första spåret har fått +34.000 spelningar på Soundcloud, och +850 likes.

Annars ville jag meddela att Freyr i Brother North har markerat starten på ett soloprojekt parallelt med Brother North, genom att ladda upp en avskalad version av låten Over my Head på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=nrfJ5rh1WNw
    Hälsningar Valdi