Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Jan 21, 2012 in Bloggen, Tips | 0 comments

MATT AND KIM – Daylight

Igår när jag satt på jobbet och lyssnade på musik (lite för högt som vanligt) kom en av mina kollegor förbi.

–          Jag hörde låten som du spelade precis. Fan va bra den var, va heter den?

Jag berättade att det var låten Daylight med Matta and Kim och tyckte det var konstigt att han inte hade hört den tidigare. Vad som var ännu märkligare var att ytterligare en kollega kom förbi och frågade samma sak bara några minuter senare (?). Det kanske är så att många missat denna fantastiska låt så det är ju bäst att vara på den säkra sidan och jag tänkte därför tipsa om låten. Du har säkert hört den men det skadar ju aldrig att lyssna på den ytterligare en gången…[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=WgBeu3FVi60″ width=”640″ height=”400″]

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.