Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Dec 9, 2011 in Bloggen, Tips, Underhållning | 9 comments

Kom i rätt julstämning med indiejulmusik!

Musik är ju som vi alla vet en viktig del av julen och musiken fungerar som ofta som en julstämnings höjare.  Jag skapade därför Indiejullistan som innehåller de bästa klassikerna från förr och några av de främsta nyproducerade indie låtarna enligt indiemusik.se då vill säga. 

Nedan presenteras de fem bästa moderna indiejullåtarna! (klicka på låtarna för att lyssna)

 

The Wombats – Is This Christmas 

Cyndi Lauper + The Hives – A Christmas Duel 

Firefox AK & Tiger Lou – Oh No? Its Christmas

Mando Diao – Christmas Could Have Been Good 

Sufjan Stevens – Only At Christmas Time

 

Tipsa mig gärna om du har några andra bra indie jullåtar på lager!

9 Comments

 1. Mina nyproducerade favoriter är definitivt
  The Raveonettes – The Christmas Song
  Eels – Christmas is going to the dogs
  Hello Saferide – iPod x-mas

  Framförallt Raveonettes låt är fantastisk. Sen är Bright Eyes’ julalbum guld också!

  • The Raveonettes – The Christmas Song var riktigt grym, har missat den, tusen tack för tipset. Dom andra låtarna har jag med på listan och visst är dom grymma! Bright Eyes är också riktigt schyssta såg dem Live i sommar… Spanade in din blogg och såg din indielista som var grym =). Trevlig helg Julia! / indiemusik.se

 2. Jag driver en blogg med drömmen om att nå ut till folk, att kunna bli igenkänd utanför staden där jag bor.
  Kanske är min blogg någonting för dig?
  För övrigt så hoppas jag innerligt att du haft en super bra helg!

  ps. Förlåt om du inte alls gillar sån här reklamering, men isf är det bara att radera.
  Kram Linn

  • Marknadsföring på andras bloggar är väl aldrig särskilt roligt =) fast ordvalet ”reklamering” var ju ioförsig ganska kul. Jag tar gärna en titt på din blogg och hoppas att du fortsätter följa min. Gilla gärna indiemusik.se på Facebook – http://www.facebook.com/indiemusik.se

   Mvh
   Peter

 3. Du glömde ju The Kinks’ ”Father Christmas”!:)

  • Japp den missade jag =). Tack för tipset, The Kinks är riktigt bra.

  • Bra lista Claes! Pumpkins – Christmastime är nice den finns med i min julmapp men fick tyvärr inte plats på min jullista.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.