Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Aug 24, 2012 in Bloggen, Underhållning | 9 comments

Kings Of Leon – Nytt Album På Gång

Idag bekräftade Kings Of Leon att de är påväg in i studion för att påbörja inspelningen av sitt sjätte studioalbum.

“ We’ve been meeting with producers every day so we’re starting to get the ball rolling on album six. I don’t know what I can say, but we’re definitely planning on starting the record some point in the near future.”

Nedan hittar du Kings Of Leons singel Radioactive Live från ”Saturday Night Live” i slutet av 2010.Lyssna och njut…

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=aq0tMOpKmgs&feature=related” width=”660″ height=”400″]

9 Comments

 1. TDCC: To tie you over until Beacon is released in just over one week, we decided to let you stream the FULL album right now!!
  Let us know what you think? Here it is: http://on.fb.me/P2Kb2O If you like what you hear then you can pre-order Beacon from anywhere in the world at our website: http://twodoorcinemaclub.com/preorder

 2. Sjätte album wow, jag upptäckte dom när jag hörde sex on fire gå på radion 24/7, sen dess har jag inte kunnat släppa Only by the night, sen när jag hörde att dom skulle släppa nytt ( come around sundown ). Hade jag lite för höga förväntningar, för i mina öron kunde dom inte gjort det albumet sämre, jag vet inte kanske krävs några lyssningar innan ? Jag ska försöka att inte ha lika höga förväntningar nu…. Mvh Henrik

  • En reaktion som många fick med deras senaste album, däribland jag… Dock så har albumet vuxit något helt fantastiskt på mig och jag anser att det är riktigt bra och väldigt underskattat (dock inte lika bra som Only By The Night). Jag anser t.ex. att låten Pyro är en av de bästa som släpptes 2010… Om du inte lyssnat in dig på deras äldre album tycker jag verkligen att du ska ge dem en chans. Jag satte ihop en best of Kings Of Leon tidigare i sommar >> http://indiemusik.se/kings-of-leon/

   Mvh
   Peter

   • Jag ska absolut kolla de äldre albumen, och se vad jag tycker, dessutom lyssna igen come around sundown någon gång till och se om det fastnar !

    • Meddela gärna vad du tyckte sedan Henrik =). / Peter

     • Hej jag har lyssnat igenom dom äldre albumen nu, och jag måste säga att det var inget som föll mig i smaken direkt, det var för ”out of date” kändes som för mycket Nirvana ? åtminstone 90-tals Grunge, inget jag direkt förväntade mig a Kings of Leon. Jag tror att det beror på att jag är för ung. Men jag måste också säga att come around sundown hann växa på mig rejält (två genom spelningar krävdes det), det krävdes alltså bara lite tid!

     • Ja, dom har helt klart ”softat till sig” något i och med de senaste två albumen (kanske även tredje) vilket är något som många trogna fans verkligen hatar =). Personligen tycker jag om både ”gamla” och nya Kings Of Leon som verkligen är grymma. Men albumet ”Because of the Times” måste du väl ändå gilla? =)… Lyssan t.ex. på ”Rangoo”och ”On Call” från ”Because of the Times”, riktigt sköna låtar. Kul att höra att come around sundown växer, det var precis samma för mig. Ansåg att det var ett ganska tråkig och mediokert album från början. / Peter

 3. Tyvärr, det fastnar bara inte, jag har verkligen försökt att lyssna, det känns som jag har hört det förut, jag tycker det är tråkigt helt enkelt, jag är säker på att folk kommer säga samma sak om tex The Killers om några år!
  Mvh Henrik

  • Ok, alla kan ju inte ha samma uppfattning, men förstår vad du menar. Det är troligtvis svårt att ta till sig den äldre Kings Of Leon ”stilen” om man vant sig vid den nya. När det gäller The Killers tror jag att det är en helt annan historia, då det rör sig om ett omvänt resultat. Deras två första album är helt magiska, sann indierock historia medans deras Day And Age var något av ett snesteg (rent musikaliskt då vill säga). Gillar tyvärr inte deras nya singel och har en känsla av att hela deras nya album blir lite mesigt och kommersialliserat, likt Day & Age =(. Likt Kings Of Leon var det ju dock med Day & Age som de nådde den breda massan. Personligen håller jag dock tummarna för att The Killers överraskar och levererar ett nytt Hott Fuzz =) / Peter

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.