Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Feb 15, 2012 in Bloggen, Roligt, Underhållning | 2 comments

Jag Vill Sälja Min Dotter Som Slav

I en insändare som publicerades i Svenska Dagbladet ställer skribenten Rickard Söderberg några välformulerade och relevanta frågor till det svenska ”Prästsällskapet”. Det är nämligen så att Rickard Söderberg har läst bibeln och av förstårliga skäl skapade detta vissa förvirringar då Rickard nu söker svar på hur man ska agera och bete sig för att vara en ”god kristen”.

Insändaren är riktigt rolig och målar dessutom upp en bra bild av det som jag tror att många kristna missat, att läsa bibeln!

Det är i alla fall min förhoppning med tanke på hur många kristna det finns… Jag är Ateist och anser att alla får tro på precis vad de vill, men jag måste erkänna att jag tycker att det är lite tråkigt när tron innehåller öppet hat mot homosexualitet, kvinnor, utlänningar och ”skaldjursätare”!?

Visst skulle det vara roligt att veta om Yngve Kalin svarade på insändaren?

2 Comments

  1. Den där insändare är så jäkla bra! Vad folk tror på (eller inte tror på) bryr jag mig inte nämnvärt om, men blir så arg när folk bara tar fasta på de delarna som passar deras trångsynta åsikter. Usch.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.