Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Okt 22, 2012 in Bloggen, Underhållning | 0 comments

Jag är Ozzy – Boktips

Ozzy Osbourne (aka ”The Prince Of Darkness”) har haft ett hårt, spännande och framförallt drogfyllt liv som du nu får möjligheten att följa i hans självbiografi, Jag är Ozzy (I am Ozzy). Personligen har jag aldrig varit något större fan av Ozzy eller Black Sabbath tidigare, men jag måste erkänna att Ozzy är en störtskön karaktär, om än något (läs mycket) skruvad. I Självbiografin Jag är Ozzy får du följa Ozzy från skolgården till den han är idag (2009). Jag är Ozzy är troligtvis den roligste bok jag någonsin läst, då den gamla sargade rockfarbrorn levererar verkligen den ena galna historien efter den andra. Missa inte Ozzy……

”Människor frågar mig hur jag kunnat överleva och jag vet inte vad jag ska svara. Om man hade radat upp alla ungarna på min gata där jag växte upp och frågat vilken av oss som skulle bli 60 år, ha fem ungar, fyra barnbarn och hus i Buckinghamshire och i Bevely Hills, inte fan skulle man satt några pengar på mig. Men här är jag, beredd att berätta min historia, med mina egna ord, för första gången.” – Ozzy Osburne 

Boken finns att köpa hos Bokus och adlibris


Jag är Ozzy

Jag är Ozzy, 2010.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.