Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Sep 9, 2011 in Album, Bloggen | 0 comments

Hard-Fi – tredje gången men inte gillt?

Redan under 2008 gick bandet ut och berättade att deras nya platta skulle släppas under 2009 och när informationen offentliggjordes var det nog få som förutspådde att albumet skulle stå klart först 2011. Hard-Fi blev i alla fall färdiga till slut vilket resulterade i  albumet ”Killer Sounds”.

”Killer Sounds” är dessvärre inte alls i klass med bandets två tidigare album ”Once Upon A Time In The West” från 2006 och ”In Operation” från 2007. När jag lyssnar på albumet får jag hela tiden en känsla av att något saknas. Det är svårt att sätta fingret på vad det är men albumet skulle troligtvis behövt ytterligare några timmar i studiomiljö för att uppfylla mina förväntningar. Första singeln ”Good For Nothing” är bästa spåret på plattan och egentligen det ända som sticker ut på en för övrigt ganska ”jämntråkigt” skiva. Jag har dock inte tappat förtroende för Hard-Fi och bedömer detta som ett litet snedsteg i en annars mycket jämn och bra karriär hittills. Jag måste också passa på att erkänna att jag nog är lite hård i min bedömning då skivan egentligen inte är dålig, den är bara tråkig och oinspirerade och vetskapen om att Hard-Fi kan bättre suger rent av sagt!

2/5

 

 

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.