Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Mar 14, 2013 in Bloggen, Låt Tips | 4 comments

Håkan Hellström – Det Kommer Aldrig Va Över För Mig

Håkan Hellström är tillbaka med sin nya singel det kommer aldrig vara över för mig som du hittar nedan med tillhörande video. I ärlighetens namn så har Håkan Hellströms musik aldrig varit någon personlig favorit men jag kan samtidigt inte förneka att han producerat en ”hel drös” riktigt sköna låtar, framförallt de från hans första album, Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Men oavsett vad man tycker om hans musik så finns det ”något större” hos Håkan Hellström som ligger till grund för hans popularitet och frågan är om han inte rentutav är en av Sveriges mest älskade personer? Håkan Hellström har en grym utstrålning, en skön livssyn och en till synes omåttlig talang när det kommer till att skapa och sprida glädje! Tummen upp för Göteborgsprofilen och medmänniskan Håkan Hellström. 

Håkan Hellström – Det Kommer Aldrig Va Över För Mig

[media url=”https://www.youtube.com/watch?v=Upx_t4YR3X8″ width=”660″ height=”400″]

4 Comments

 1. When you were young med the killers?

  • Ja, det är ganska uppenbart att Håkan lyssnat på when you were young när han skrev denna låt =). Visste att låten var lik någon annan men kunde inte riktigt placera det.
   Mvh
   Peter

 2. Japp =)

  Riktigt bra sida det här annars måste jag säga, som jag är glad att jag upptäckte!

  • Kul att höra att du gillar indiemusik.se Nisse, det värmer. Mvh Peter

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.