Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Sep 30, 2011 in Album, Bloggen | 2 comments

Fleet Foxes – Helplessness Blues

Fleet Foxes är ett amerikanskt indieband från 2006 som blivit mycket uppskattat hos recensenter och lyssnare de senaste åren och i dagarna släpptes bandets andra album Helplessness Blues från 2011. Men hur bra är då albumet Helplessness blues?

Det första som slår mig när skivan slutat snurra är att jag saknar förmågan att ta till mig musiken, och tro mig jag har försökt att hitta det lilla extra hos Fleet Foxes sedan debutalbumet ”Fleet Foxes” från 2008. Men det är inte så att jag på något sätt tycker illa om Helplessness Blues, som för övrigt är en ganska skön platta men absolut inte något ”utöver det vanliga”.  Min slutsats är således att skribenterna som anser att Fleet Foxes är det bästa som hänt musikvärlden är ute och cyklar alt. så är det jag som är ute och cycklar… men så kan det väl inte vara(?!)

Summa summarum… En helt okej skiva med sömniga inslag som gör sig perfekt som bakgrundsmusik på jobbet eller i hemmet när du läser eller vilar.

Fleet Foxes - Helplessness Blues

Fleet Foxes - Helplessness Blues

Fleet Foxes - Helplessness Blues

2,5/5

2 Comments

  1. Nej du är inte ute och cyklar ,jag har inte fastnat för dom heller, det finns andra skäggrockare som är bättre.
    kolla på min blogg på söndag så får du se eller höra. http://goumusik.blogspot.com

  2. Väl talat Claes =). Jag ska hålla ögonen öppna! Kollar bloggen dagligen så ska bli kul att se vad du hittar på under söndagen!

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.