Posted on Jan 27, 2012 in Album, Bloggen | 2 comments

First Aid Kit – Lions Roar

För en tid sedan skrev jag om gruppen First Aid Kit och var då helt övertygad om att skivan skulle bli bandets stora nationella och internationella genombrott och visst känns det redan som att framåtmarschen startat?

Lions Roar är det andra albumet från First Aid Kit och ingen har väl undgått skivans fantastiska första singel The Lion’s Roar som släpptes i slutet av 2011. Överlag så är Lion’s Roar en riktigt bra skiva som bjuder på många vackra låtar och jag kan fastslå att de båda systrarna levererat även denna gång. Troligtvis är det så att First Aid Kit är här för att stanna och deras framgångssaga kommer troligtvis att dröja sig kvar under hela år 2012. Summa summarum så är The Lion’s Roar en riktigt bra skiva men det saknas fortfarande något som gör att de inte når hela vägen fram.

3,5/5

• Ja visst är dom =). Nej jag använder dessvärre inte bloglovin men att länka till indiemusik.se går alltid bra =).
      Ha det grymt
      mvh