Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Nov 9, 2011 in Bloggen, Tips | 8 comments

En fantastisk morgon med Smashing Pumpkins

Just nu sitter jag och lyssnar på Smashing Pumkins och det fantastiska albumet ”Siamese Dream, 1993″ som innehåller en av världens bästa låtar, ja låten Disarm är verkligen underbar. Lyssna och njut!

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=d1acEVmnVhI&ob=av3n” width=”600″ height=”400″]

8 Comments

  1. Nemen se här, en gammal goding =D Jag gillar verkligen din blogg

  2. Va roligt att höra Tess det värmer och jag måste passa på att säger det samma! Du är diktig på att skriva och din blogg är varierande och spännande =). Jag är riktigt imponerad av din Queen målning, du måste lägga upp bilder på dina andra tavlor sedan… Förresten, är det du som gjort hedern på din bloggen?

  3. Även jag har hört skivan idag, Disarm mm härligt bra skiva.

  4. Ja den är riktigt bra. Snart kommer de med en ny, oceania som ska släppas early 2012… Borde ju komma någon singel från den plattan inom kort.

  5. Ska bli intressant och se om de kan komma upp till samma höjder som på denna platta eller dubbelplattan Mellon Collie and the Infinite Sadness men inför förra skivan var det väl bara Billy Corgan kvar och behövs nog framförallt en James Iha i toppform som han kan jonglera idéer med för lite mer dynamik är aldrig fel när det gäller att skriva låtar, arrangera & spela in dom…

    • ja visst kommer det att bli intressant men jag i likhet med dig mycket skeptisk och tror tyvärr inte på några stordåd, men man vet aldrig. Spännande blir det i alla fall och det verkar ju också som de lagt ner ganska mycket tid på plattan.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.