Posted on Aug 28, 2015 in Bloggen | 1 comment

Eagles Of Death Metal – Complexity

Eagles Of Death Metal har idag släppt videon till första singeln Complexity från det kommande albumet Zipper Down som släpps den 2 oktober. Albumet blir Eagles Of Death Metals fjärde i ordningen och kommer att innehålla 11 låtar.

Eagles Of Death Metal bildades för evigheter sedan (1998) av  Jesse Hughes and Josh Homme som representerat stommen i det ”medlemsväxlande” bandet som över åren haft en hel uppsjö av medlemmar och gästmedlemmar. Av förklarliga skäl har  Eagles Of Death Metal också haft sina uppehåll, mycket på grund av att Josh Homme spelat i en hel drös av andra band och projekt parallellt (mest känd som frontman i Queens of The Stoneage). Nu är de iallafall tillbaka med nytt material och i samband med videon till Complexitys premiär spelade de också andra låten från det kommande albumet ”Got A Women” på Beats 1 Radio program.

1. Hallå Indiemusik!
    Jag har även skickat ett mail till dig med samma info, men provar här också.

Jag vill tipsa er om bandet Calling Diana, som jag är med i.

Vi har nyligen haft ett par fina showcase i Stockholm för att promota vår nya singel ”Running Girl”
    som släpps den 14:e September.
    Detta är den allra första singeln från en EP som vi tänker släppa låt för låt under hösten/våren.

Här är en hemlig länk till låten så ni kan förhandslyssna:

Hoppas att du på gillar det du hör,
    och om du gör det, hade vi ju blivit riktigt glada om du ville skriva en rad eller två om oss!

Tveka inte att höra av dig till mig för mer info/bilder eller om du bara vill höra mer musik:)
    —————————————————
    Joel Eriksson