Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Mar 2, 2017 in Bloggen | 1 comment

Coldplay – Hypnotised

 
Idag släppte Coldplay en ny singel under namnet Hypnotised.  Singeln är en del av den kommande EP:n ”Kaleidoscope” som kommer att innehålla 5 låtar. Coldplay beskriver EP:n som en ”sister release” till albumet ”A Head Full Of Dreams” som de släppte under 2015 och det rör sig alltså inte om något helt nytt album. Hypnotised låter helt okej såhär efter några få genomlyssningar.

För bara några dagar sedan släppte Coldplay ytterligare en singel tillsammans med gruppen The Chainsmokers. Om du missat den heter den ”Something Just Like This” och får väl beskrivas som det bästa samarbetet hittills från Coldplay. ”Something Just Like This” är för övrigt en av de fem låtar som kommer att finnas med på EP:n.

 

1 Comment

 1. Hypnotised är en skön låt! Mycket digitalpianoarpeggios.

  Det står på er kontaktsida att man ska skriva tips som en kommentar på senaste inlägg så here goes: Vill tipsa om vårt EP-släpp, den första från oss i Birds on Clouds. Den har titeln ”Nothing changes if nothing changes” och innehåller fem egenskrivna drömska indiepoplåtar med en melankolisk touch. Musiken handlar om viljan att förändra och hopp om mer kärlek i världen. Om att stå upp mot dåliga saker och fascination för fluffiga hundar. Om att förlora sig själv i något och dansa under stjärorna i en sommarnatt som aldrig tar slut.

  EP:n släpptes digitalt nu i mars. Vi skulle verkligen uppskatta om ni har tid att recensera eller skriva om den.

  Lyssna och följ oss på Spotify!
  https://play.spotify.com/artist/1okofGzYg3VaoEFYu7U4LP

  Finns också tillgänglig på andra musikplattformar som tex iTunes, Bandcamp, Soundcloud mfl, tex:
  https://soundcloud.com/birdsonclouds

  Ha det bra!
  / Birds on Clouds

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.