Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Jun 28, 2016 in Lilla Scen | 6 comments

Brödet – Ultra Friend

Brödet – Ultra Friend

 
Den Stockholmsbaserade gruppen Brödet som debuterade med EPn Kerala är aktuella med nya singeln Ultra Friend. Låten som organiskt pulserar närme och närme, inte mot dansgolvet, utan mot hjärtat. Ja, så låter det iallafal när Brödet beskriver sin nya singel och med den fortsätter de verkligen att övertyga oss om att Brödet kan bli nästa stora framgång från den svenska indiescenen.

Ultra Friend är ett smakprov från den kommande EPn som de kommer att släppa i höst. Redan i  sommar kan du dock se Brödet på Peace & Love i Borlänge och Hallifornia i sommarstaden Varberg. Glöm inte att följa Brödet på Facebook. Lyssna och njut på ytterligare en riktigt skön låt från Brödet!

6 Comments

  1. Vill tipsa om artisten Iris Julie som släppt singel nu i juni! Vi är en powerpop-trio som kör 60’s- och 80’s-influerad modern electropop där sockersöta melodier möter sylvassa hookar och hårda synthar. Vi är i startgroparna men har efter bara första singeln fått otroligt bra respons. Ny singel + video väntar i slutet på sommaren och efter det en EP + releaseturné! Jag som tipsar är frontperson, exekutiv producent/trackmaker samt låtskrivare för hela projektet.

    • Brlailince for free; your parents must be a sweetheart and a certified genius.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.