Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Mar 17, 2012 in Album, Bloggen | 0 comments

Brandon Flowers – Flamingo

För lite drygt ett och ett halvt år sedan släppte The Killers frontman Brandon Flowers sitt debutalbum ”Flamingo”.

”Flamingo” fick ett ganska ljummet mottagande världen över när det lanserades och recensenterna ansåg att det var ett högst medelmåttigt album. Till en början kunde jag bara instämma för när jag lyssnat igenom plattan förstod jag vad recensenterna menade. Det trodde jag i alla fall för en liten stund, men jizzes vad fel jag hade… ”Flamingo” är ett fantastiskt album och ett bra exempel på musik som behöver ”marineras” för att nå upp till sin fulla potensial.

Om du är en av dem som anser att albumet är medelmåttigt eller rent av dåligt tycker jag att du ska ge det en andra chans…

4/5

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.