Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Jan 8, 2014 in Bloggen | 1 comment

Bombay Bicycle Club – Lune

Ovan hittar du sköna Lune som är andra singel från Bombay Bicycle Clubs kommande album So Long, See You Tomorrow. Hela albumet kommer den 3:e februari.

1 Comment

  1. Hejsan!

    Vilken bra sida detta är alltså! Och ja, LUNA, så himla fint!

    Jag vill tipsa om mig själv! Jag har låtar från en EP uppe här: soundcloud.com/thildaperssonmusic och en hemsida för mer information. Röstmässigt är jag inte så långt ifrån en kvinnlig Jack Steadman. Låtmässigt är det avskalat och vemodsvackert. Hoppas ni gillar det och känner att det är något ni vill ta upp här på sidan!

    Om ni vill se mig live spelar jag på Fasching i Stockholm den 6:e februari!

    Ha det gott, ta hand om er, kram/T

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.