Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Mar 4, 2012 in Bloggen, Tips | 0 comments

Boktips – Scar Tissue

Det finns många intressanta självbiografier som handlar om vår tids stora musiker och deras hårda och spännande liv. Den bästa självbiografin som jag läst är än idag Scar Tissue. Dessvärre är det nog många som har missat Scar Tissue då boken hamnat i skymundan av någon för mig oförklarlig anledning.

Boken Scar Tissue är både underhållande och fascinerande och bjuder på gripande, roliga, tragiska och fascinerande livshändelser ur Antony Kiedis turbulenta liv. Det känns verkligen som att Antony Kiedis lämnar ut hela sin livshistoria i Scar Tissue och boken känns således verklighetstrogen och genuin. Jag måste också passa på att berömma författaren Larry Sloman som även han gör ett fantastiskt jobb då boken Scar Tissue känns välskriven och personlig.

Få böcker har fått mig att skratta lika mycket som Scar Tissue då vissa av historierna och händelserna i boken är minst sagt absurda och det  märks verkligen att Antoney Kiedis har en känsla för humor.  Personligen älskar jag Red Hot Chili Peppers men det är verkligen inte ett måste för att uppskata denna bok då fokuset ligger på Antony’s sociala liv snarare än bandet.

Läs boken, du kommer inte att ångra dig.

 

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.