Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Mar 31, 2014 in Teknik | 0 comments

Avicii – Denim & Supply

Avicii – Denim & Supply

Det pratades en hel del om Tim Bergling (Avicii) i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons senaste podcast då de delade bil till en av Aviciis spelningar i Las Vegas. Enligt duon satt Avicii och pillade med datorn hela vägen till spelningen och i podcasten beskriver Filip honom som en sann arbetsnarkoman som troligtvis jobbar mer än 19 timmar om dagen.

Avicii, som är född 1989 har redan hunnit bli en av världens största artister och är numera också en av världens främsta Dj:s. Avicii blev för andra året i rad rankade som världens tredje bäst DJ på DJ Magazine‘s årliga topp 100 lista och under 2014 finns det egentligen inget som talar för att han inte skulle kunna nå den absoluta toppen.

Under sin resa som artist har Avicii hämtat sin inspiration från artister som Daft Punk, Swedish House Mafia och Eric Prydz. Nedan hittar du Aviciis senaste singel Addicted to You i en tappning från Ralph Lauren och deras snygga vårkollektion Denim & Supply, anpassad för kvinnor och män med stil. I kollektionen Denim & Supply hittar du bland annat snygga och stilfulla skjortor, linnen, jeans och jackor. Min personliga favorit från kollektionen är Officers Slim Chinos, ett par stilrena Chinos i sommrigt utförande.


Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.