Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Jan 26, 2017 in Bloggen | 1 comment

Arcade Fire Against Trump

 
I samband med att Donald Trump tillträdde som USAs nya president släppte Arcade Fire en låt under namnet I Give You Power. Låten hittar du ovan och den handlar om vikten av att hålla ihop och om att ta hand om varandra. Arcade Fire är troligtvis som många andra, lite lätt skärrad av att Donald Trump blivit världens mäktigaste man.

Arcade Fire kommer troligtvis snart också att bjuda på en ny singel för det kommande albumet som ryktas släppas i vår. Med tanke på tidigare material är det givetvis ett album att se fram emot.

1 Comment

 1. Hej. Jag har kollat runt på eran blogg och gillar innehållet och den typ av musik som ni skriver om. Jag tror att min egen musik skulle passa bra in på eran blogg.

  Jag har nyligen släppt en ny singel ”Your dreams” som ni gärna får kolla in. Den finns på min hemsida och SoundCloud och om intresse finns kan jag även skicka den direkt till er.

  Låten är inspelad dels i min egen studio och dels i Studio Ljudriket av Ruben Engzell (Christian Kjellvander, Peter Morén m.fl.) Jag spelar själv samtliga instrument och har till stor del även mixat låten på egen hand. Skulle jag beskriva soundet så är det en indiepopdänga med punkinfluenser och rötterna i den svenska vismyllan.

  Låten finns på

  Spotify: https://open.spotify.com/track/0U9txVRUol9f4ymp16BF9D

  SoundCloud: https://soundcloud.com/beljon86/your-dreams

  Kort om mig så ägnar jag mina arbetsdagar åt socialt arbete medan en stor del av fritiden går åt till musiken. Sedan ett halvår tillbaka har jag bestämt mig för att verkligen lägga manken till vad gäller att utvecklas både som musiker, sångare och som producent/ljudtekniker. Sedan 10 år bor jag i den kungliga huvudstaden men är ursprungligen från den klassiska rockstaden Fagersta. Musikaliskt försöker jag att blanda allt från punkinfluenser till lättare jazz och svensk visa till en eklektisk röra. Ingen av låtarna från min kommande EP låter likadant.

  Jag hoppas att jag lyckats fånga erat intresse och att låten faller er i smaken. Om inte så tar jag gärna lite konstruktiv kritik längs vägen på min musikaliska resa. Hur som helst så ser jag fram emot framtida kontakt.

  Ha det gott!

  Vänliga hälsningar

  Jon Magnusson
  070-3018941

  http://www.jonmagnusson.se

  https://soundcloud.com/beljon86

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte.