Posted on Maj 13, 2015 in Bloggen | 1 comment

Albert Hammond Jr. – Born Slippy

The Strokes medlemmen Albert Hammond Jr släpper ny solo LP i slutet av Juli och ovan hittar du första singeln Born Slippy, en riktigt skön sådan. Albert Hammond Jr har precis gett sig ut på turné igen med The Strokes och i en intervju meddelade gruppens frontman Julian Casablanca också att bandet redan jobbar på nytt material.  LP:n från Albert Hammond Jr kommer att innehålla totalt 10 spår och förhoppningsvis håller de lika hög kvalitet som Born Slippy.

1. Idag (nyss) släpptes videon till Min Stora Sorgs nya singel ”Gud gråter”.

”Ord från Anso, Min Stora Sorg, om låten”

Som ni kanske vet så blev jag sjuk direkt efter min förlossning (videon till ”Innan du går” handlar om tiden på sjukhuset).
    Jag trodde att jag skulle dö. Minns att jag efter beskedet pratade med min bästis på telefonen och sa ”han illafall har dom bästa föräldrarna i er”. Hon blev rasande och sa att jag aldrig mer fick tänka en liknande tanke. Nu i efterhand vet jag att hon också var livrädd.

Men allt gick bra.

I oktober precis ett år senare var jag påväg till studion i regnet. Jag tänkte på hur jag brukar förklara för mitt äldre barn att vissa tänker att det är Gud som gråter när det regnar. Och jag tänkte på var jag befann mej precis ett år innan.
    Jag älskar när det regnar, älskar när det faller. Så jag skrev ”Gud gråter”.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Vore väldigt kul om ni ville publicera något om detta. Jag jobbar som visuellt ansvarig för allt MSS och måste säga att det album som Anso kommer följa upp denna singel med är något riktigt storslaget. Något utöver det vanliga!